Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Her gennemgår vi de oftest stillede spørgsmål og svar. Får du ikke svar på dit spørgsmål her, så kan du altid tage fat i vores kundeservice på enten mail eller telefon. Så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt


Platformen - Samlerind.dk

Samlerind.dk er startet op af First-8 ApS - Danmarks største hjertestarter webshop.

First-8 er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælpsundervisning, vejledning og salg af hjertestarter til Danmarks billigste priser. 

First-8 bruger ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at uddanne privatpersoner og virksomheder i de nyeste guidelines inden for førstehjælp.

Det er gratis at bruge Samlerind.dk

Ja - du ringer bare til os på 42 90 92 92

Enten forlænger vi aftalen efter en dialog med indsamler,

og ellers får alle deres penge retur.

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig og du kan få hjælp ved at ringer til os på +45 42 90 92 92

Eller brug send os en mail på kontakt@samlerind.dk

Produkter - Spørgsmål og svar

Driftsikker hjertestarter: Du får en Mediana A15 hjertestarter. Det er en af markedets mest brugervenlige brugervenlige hjertestartere, som kan genoplive både børn og voksne.

Mediana A15 tænder automatisk, når låget åbnes. Herefter instruerer hjertestarteren dig igennem processen med både stemmeguide, billeder og lysindikatorer. Den giver samtidig feedback på hjertemassage, så førstehjælperen er hjulpet hele vejen igennem processen.

Hjertestarteren kan bruges på både voksne og børn, da den kommer med en børne- samt voksenfunktion, som der let kan skiftes mellem via et enkelt klik på en knap. De medfølgende elektroder kan både sættes på børn og voksne.

Robust hjertestarterskab: Med i pakken får du også vores mest populære hjertestarterskab fra Arky med både varme og alarm, som kan holde til alt slags vejr – men også bruges indendørs!

Skabet er 100% støv- og vandtæt med indbygget varme, der gør den ideel til udendørs placering og holder din hjertestarter frostfri helt ned til -20°C, hvilket også forlænger hjertestarterens levetid markant.

Den er lavet af slagfast polystyren og forseglet med rustfrie hængsler og lukninger som gør den modstandsdygtig overfor alt slags vejr. Med den indbyggede alarm, som aktiveres når skabet åbnes, alarmerer du dine omgivelser om nødsituationen, og tilkalder assistance.

Du får et førstehjælpskursus på fire timer. Førstehjælpskurset giver de mest nødvendige førstehjælpskompetencer. 16 personer bliver klædt på til at give hjertemassage og kunne benytte en hjertestarter.

Førstehjælpsundervisning – det gennemgår vi:

Overlevelseskæden:

Overlevelseskæden er en livreddende procedure, som bruges i tilfælde af hjertestop. Den er udviklet af den amerikanske hjerteforening og indeholder 4 led. Der sker dagligt 12 hjertestop uden for et hospital i Danmark. En overlever. Chancen for succesfuld hjertestart formindskes med 10% for hvert minut, hvor der ikke gøres noget. Overlevelseskædens formål er, at sikre en hurtig igangsættelse af genoplivning gennem tidlig erkendelse og alarmering, tidlig hjerte-lunge-redning, tidlig defibrillering med hjertestarter, og sikring af avanceret efterbehandling på hospital.

De 3 hovedpunkter:

Ligesom med overlevelseskæden, handler førstehjælpens tre hovedpunkter om at vide præcis hvad man skal gøre i tilfælde af en ulykke, så man hurtigt kan træde til. Samtidig sikrer de fire hovedpunkter, at man bevarer overblikket i en situation som oftest kan være kaotisk. De fire hovedpunkter handler grundlæggende om at skabe sikkerhed, vurdere personen, tilkalde førstehjælp, og yde førstehjælp. Punkterne giver dig tryghed, og hjælper dig med at handle hurtigere.

Hjerte-Lunge-Redning:

Hjerte-lunge-redning er en helt essentiel teknik at kunne, når det handler om at yde førstehjælp. Hjerte-lunge-redning består af to ting: hjertemassage, som skal sætte gang i kredsløbet, samt kunstigt åndedræt, som sørger for at få ilt ned i lungerne. På vores kursus lærer du hvordan du yder hjerte-lunge-redning ud fra 30:2 devisen (30 kompressioner – 2 indblæsninger).

Brug af hjertestarter:

Antallet af tilgængelige hjertestartere i Danmark er, heldigvis, støt stigende. De fleste hjertestartere kan anvendes af alle, også uden forudgående træning. Dog anbefaler Sundhedsstyrelsen, at man tager et kursus i brugen af hjertestarter, hvis man har adgang til en hjertestarter. Uanset, så er det altid en god idé at vide, hvordan man anvender en hjertestarter. Jo mere tryg man er ved det, jo større er chancen nemlig for, at man handler hurtigt og effektivt ved et hjertestop. På kurset lærer du derfor alt du skal vide om hjertestarteres funktion og anvendelse.

Alarmering:

På kurset lærer du også, hvordan du alarmerer en ulykke korrekt. Det er i reglen meget simpelt, men ofte noget, som kan være svært for folk når de står i situationen.

Psykisk førstehjælp:

At kunne yde psykisk førstehjælp er en vigtig del af enhver ulykkessituation. Det handler om, at førstehjælperen er i stand til at skabe ro omkring situationen og kommunikere med den skadeslidte undervejs. Ved at sørge for, at skabe en god oplevelse på trods af omstændighederne, er der større chance for at både førstehjælper og skadeslidte kommer sig bedre igennem hele forløbet.

Med en serviceaftale på din hjertestarter slipper du for alle ekstraudgifter til drift, brug og vedligeholdelse. Alt er dækket ind og din hjertestarter er altid med strøm og nye elektroder

I virksomheden, grundejerforeningen eller idrætsforeningen har man travlt med andre ting, og hvem var det nu lige, der havde ansvaret for hjertestarteren? Hvem har noteret sig udløbsdato på batteri og elektroder?  Tiden, der bliver brugt på at løbe efter en hjertestarter, som ikke virker, kan være forskellen mellem liv og død.

Når du har investeret i en hjertestarter, kan det være en praktisk foranstaltning også at tegne en serviceaftale på din hjertestarter. Så ved du nemlig, at First-8 har ansvaret for hjertestarteren, og du får for eksempel automatisk en påmindelse om, at elektroderne og batteriet er ved at nærme sig holdbarhedens udløbstid, og det er ved at være tid til få nogle nye.

Man kan sige, at en serviceaftale er en lille ting i forhold til at have en hjertestarter. Men i en travl hverdag kan en serviceaftale faktisk gøre, at du kan koncentrere dig om andre ting, og at investeringen i en hjertestarter hele tiden er relevant – fordi den altid virker.

Med en serviceaftale får du alle fordelene ved en hjertestarter – og slipper for besværet!

Du kan samle ind til:

- En Mediana A15 hjertestarter, som er en af markedets bedste og mest brugervenlige hjertestartere til både børn og voksne

- Et Arky hjertestarterskab, som er et robust skab, der kan bruges både inde og ude

- Et fire timers førstehjælpskursus

- En serviceaftale, så First-8 sørger for at din hjertestarter altid virker

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig og du kan få hjælp ved at ringer til os på +45 42 90 92 92

Eller brug send os en mail på kontakt@samlerind.dk

Jeg er indsamler

Kort sagt, så får du succes med din indsamling på Samlerind ved at delen den online og ved at være opsøgende. Her er nogle tips.

1: Del indsamlingen i dit lokale netværk

Del din indsamling i dit netværk på sociale medier og bed andre om at gøre det samme.

Facebook: Vejlaug, andelsforeninger, grundejerforeninger, idrætsforeninger. Danmark er et foreningsland og oftest har man også oprettet en intern gruppe for foreningen på Facebook.

Brug gruppen til at gøre opmærksom på, at man har startet en indsamling på samlerind.dk, Fortæl, hvorfor I har startet indsamlingen, og hvordan man kan donere til indsamlingen.

Lav løbende opslag, hvor I fortæller om status på indsamlingen, og hvor meget der mangler, før I er i mål.

2: Ring til lokale virksomheder

Lav en liste over lokale virksomheder og spørg om støtte til et godt formål.

Sponsorer fra erhvervslivet: Undersøg det lokale erhvervsliv og lav en liste over hvem, I vil kontakte med henblik på at blive sponsor for jeres hjertestarter.

Som man ser med sponsorater i idrætsforeninger, så har det lokale erhvervsliv ofte en meget positiv indstilling til lokale initiativer og henvendelser. Overvej, hvor dan I kan skabe omtale af deres bidrag. Her er de lokale aviser en god indgangsvinkel. Overvej også at tage kontakt til jeres egen kommune.

3:  Fonde

Mange ved ikke, at der findes rigtigt mange fonde i Danmark. Hvis du ansøger fonde om donation, skal du dog være opmærksom på, at det kræver noget tid, hvor du beskriver formålet med din ansøgning.

Du kan eventuelt brug www.legatbogen.dk, som er en søgemaskine, hvor du kan finde ud af mere om fonde og legater.

4: Spred budskabet

Fortæl om jeres hjertestarterindsamling på samlerind.dk til dine venner, kollegaer og familie.

Bed dem kopiere og dele linket til din indsamling.

Hver dag rammes 12 danskere af hjertestop - 1 overlever. Men med brug af en hjertestarter i kombination med  livreddende førstehjælp stiger chancen for at overleve med op til 70 %.

Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, Hjerteforeningen og Trygfonden også, at der sættes flere hjertestartere op lokalt, og at flere danskere lærer førstehjælp. 

Men det kan godt koste op mod 20.000 kroner at investere i en hjertestarter, varmeskab, serviceaftale og et førstehjælpskursus, så man kan redde liv, hvis uheldet er ude.

Det er en stor udskrivning, hvis man er alene om regningen. Men er man flere i en idrætsforening, andelsboligforening eller grundejerforening, som deles om regningen, så er prisen mere overkommelig - og får man oven i købet støtte fra det lokale erhvervsliv, så kan udgiften for den enkelte sagtens komme ned omkring 50-100 kr. 

Enten forlænger vi aftalen efter en dialog med indsamler,

og ellers får alle deres penge retur.

Du kan  oprette alle de indsamlinger, du vil.

30 dage er standarden

Enten forlænger vi aftalen efter en dialog med indsamler og ellers får alle deres penge retur.

Når du har delt din indsamling med dit netværk, kan du løbende lave opslag, hvor du fortæller om status på indsamlingen, og hvor meget der mangler, før I er i mål.

Derudover vil vi sende dig materiale og tips & tricks til at nå i mål med din indsamling.

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig og du kan få hjælp ved at ringer til os på +45 42 90 92 92

Eller brug send os en mail på kontakt@samlerind.dk

Jeg er sponsor

Enten forlænger vi aftalen efter en dialog med indsamler,

og ellers får alle deres penge retur.

Lokalsamfundet er vigtigt for din virksomhed, og din virksomhed er vigtig for lokalsamfundet.

Ved at støtte indsamlinger til at få sat flere hjertestartere op i lokalområdet, støtter din virksomhed ikke bare personen, som har startet indsamlingen, men alle beboerne i området, fordi alle i området kan blive ramt af hjertestop.

Bliver man ramt af hjertestop, så redder man liv med en hjertestarter og livreddende førstehjælp – og hvert sekund tæller. Derfor opfordrer Sundhedsstyrelsen, Hjerteforeningen og Trygfonden også til, at der sættes flere hjertestartere op helt lokalt og flere lærer førstehjælp.   

Er din virksomhed lokalt forankret, så er lokale kunder livsvigtige. Uden de lokale kunder, kan din virksomhed ikke overleve.

Erfaringer viser, at sponsorater øger loyaliteten hos lokale kunder, som ofte støtter de virksomheder, der aktivt gør en indsats for at lokalmiljøet. Det gør din virksomhed, når den støtter opsætning af flere hjertestartere lokalt.

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig og du kan få hjælp ved at ringer til os på +45 42 90 92 92

Eller brug send os en mail på kontakt@samlerind.dk

Hvad er samlerind.dk ?

Du kan være med til at skabe et mere sikkert Danmark!

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe dig med råd og vejledning til din indsamling

+45 42 90 92 92 Hverdage fra 08.00 - 20.00 info@samlerind.dk

Dansk kundeservice

Vi giver dig muligheden for være helt sikker i dit eget tempo, og skulle du undervejs få brug for hjælp, sidder vi klar på både telefon, e-mail og chat. Du kan ringe, skrive eller chatte med os fra 08:00 til 22:00, næsten hver eneste dag.

Ingen omkostninger

Vi ved, at en hjertestarter er en stor investering. Derfor har vi udviklet denne platform , hvor I kan samle ind til jeres lokale hjertestarter. Vi tager intet gebyr for indsamlingen, og I har fuld kontrol over indsamlingen - og I kan se hele tiden se præcis, hvor meget i mangler at samle ind.

Sikker betaling

Betal sikkert og gebyrfrit med alle typer kreditkort eller betal med bankoverførsel – dette vælger du i kurven under betalingsoplysninger.

Dit link er kopieret